The smart Trick of بیماری پسوریازیس عوارض That No One is Discussing

ناشناس گفت: ۱۴۰۲/۱۱/۲۷ در ۱۱:۰۰ ق٫ظ تشکر عالی توضیح دادید ولی من مشکل ناخنم و پیدا نکردم

در صورت مصرف همزمان آریپیپرازول با کاربامازپین به علت تشدید متابولیسم کبدی آریپیپرازول و کاهش غلظت پلاسمایی آن، باید دوز آریپیپرازول را افزایش داد.

فقط با چند تا مروارید این گل زیبا رو برای تزیین روی لباست درست کن !

تزریق کورتیکواستروئید همراه با درمان موضعی اثربخشی بالاتری دارد و معمولا برای کاهش درد با بی‌حسی ترکیب می‌شود.

در حدود یک نفر از هر سه نفر افرادی که اقوام نزدیک آن‌ها به پسوریازیس مبتلا بوده‌اند، به این بیماری مبتلا می‌شوند.

مسری نیست و در محل شکل‌گیری ناخن جدید مشکل ایجاد می‌کند.

اسکیزوفرنی برای اولین بار به شکل رسمی توسط روانپزشکی بلژیکی به‌نام «بندیکت مورل» شرح داده شد و او بیماری اسکیزوفرنی را جنون زودرس نامید. بعد‌ها «امیل‌کرپلین» که یک روانپزشک آلمانی بود، اصطلاح «جنون جوانی» را برای گروهی از بیماری‌هایی به‌کار برد که در نوجوانی شروع و به زوال عقل، ختم می‌شود.

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Je weet precies hoe je details kunt bewerken en welke algoritmes er zijn om facts in te kunnen zetten voor het beoogde doel.

عفونت قارچی پوست معمولاً به دلیل رشد بیش از حد قارچ‌ها روی پوست ایجاد می‌شود. قارچ‌ها به طور طبیعی در محیط پوستی وجود دارند، اما زمانی که شرایط محیطی مناسبی برای رشد آن‌ها فراهم شود، می‌توانند ایجاد عفونت کنند. عوامل متعددی می‌توانند به این افزایش رشد کمک کنند: رطوبت و گرما قارچ‌ها در محیط‌های گرم و مرطوب بهترین رشد را دارند. به بیماری پسوریازیس بدن همین دلیل، نواحی بدن که معمولاً عرق می‌کنند یا مرطوب هستند (مانند کف پاها، فضاهای بین انگشتان و زیر بغل) بیشتر در معرض خطر هستند. تماس با فرد یا سطح آلوده قارچ‌ها می‌توانند از طریق تماس مستقیم با فرد آلوده یا به واسطه استفاده از وسایل شخصی مانند حوله، لباس و کفش‌های مشترک منتقل شوند. سیستم ایمنی ضعیف افرادی که سیستم ایمنی ضعیف‌تری دارند، مانند کسانی که تحت درمان با داروهای سرکوب‌کننده سیستم ایمنی هستند یا مبتلا به بیماری‌های خودایمنی یا دیابت هستند، بیشتر در معرض خطر ابتلا به عفونت‌های قارچی قرار دارند.

یک تئوری به نقش ژن‌های دخیل در تکامل زبانی و طبیعت انسان اشاره دارد، اما تا به امروز چنین ایده‌هایی کمی بیش از ایده‌های نظری موجود در طبیعت به قوت خود باقی هستند.[۱۰۸][۱۰۹]

چنین عواملی فرد را مستعد بیماری کرده و فشارهای روانی نیز شروع بیماری را تسهیل می‌کند.

افراد مبتلابه آرتریت پسوریاتیک بیش از سایرین در معرض ابتلا به بیماری‌های قلبی عروقی، افسردگی و بیماری‌های دیگر قرار دارند.

سیاست انتشار مطالب سیاست انتشار مقالات پزشکی در دکترتو

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *